Magic op 17 januari

Omdat wij ontzettend trots zijn op iedereen die ontzettend hard werkt om ons netwerk ons netwerk te laten worden wilden we een feestje voor iedereen betrokken bij het Netwerk Kind & NAH.

Een feestje voor alle behandelaren, hoogleraren, managers, NAH-coaches, zorgprofessionals, managers, ambulant begeleiders, (GZ) psychologen, bestuurders, onderwijsprofessionals, coördinatoren, maatschappelijk werkers, dokters, ouders, jongeren, projectleiders, communicatieprofessionals, beleidsmakers uit Den Haag, ICT-ers etc.  Voor nog meer verbinding, om mensen te bedanken, lol te hebben en natuurlijk lekker te eten en drinken.

We beloofden ook nog een vleugje magie. En magisch werd het! Mooie locatie, ballonnen en vlaggen, een fotobooth, toverballen en snoep en taarten van de winnaars van Heel Holland bakt kids 2023 - Floris en Tamara. Het verhaal van het netwerk als een sprookje door niemand minder dan onze eigen moderator Natska Jansen (en sprookjes lopen altijd goed af!), een heuse boekrelease van Christel Opstal en Jemaine De Vries en een echte mindf*ck door Victor Mids.  We sloten af met een heerlijk stamppottenbuffet. 

Dank aan alle aanwezigen uit ons Netwerk Kind&NAH, aan alle sprekers en natuurlijk aan het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie voor de gastvrijheid en de geweldige catering!   

Img 2702

Victor Mids en Sandra te Winkel

Contact Informatie
Wij helpen je graag! Stel ons je vraag en wij antwoorden binnen 5 werkdagen. Natuurlijk ontvang je in je inbox een bevestiging van ontvangst als je het contactformulier hebt ingevuld.
Contact