Hulp gezocht voor afstudeeropdracht HAN

Help jij studenten van de opleiding Logopedie van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen met hun onderzoek?

Oproep namens logopedie studenten van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN)
Zij zijn voor hun afstudeeronderzoek op zoek naar zorg- en/ of hulpverleners die werken met kinderen met NAH in de leeftijd van 3 tot 18 jaar. En naar ouders/ verzorgers van kinderen met NAH.

Ze ontwikkelen een kindversie van CommuniCare, dat als doel heeft de communicatie tussen personen met een communicatieprobleem ten gevolge van NAH (afasie), naasten en zorgprofessionals te verbeteren. Het is gericht op de omgeving van een kind met NAH in plaats van op het kind zelf.

De versie van CommuniCare, die momenteel op de markt is, is gericht op volwassenen met afasie. Ook kinderen met NAH kampen met communicatieproblemen. Daarom zijn de studenten op zoek naar zorg- en/ of hulpverleners die met hen in gesprek willen gaan over de problematiek die speelt bij kinderen met NAH en het concept van een scholing voor communicatiepartners die in contact staan met het kind met NAH.

Meedoen houdt in dat de studenten een persoonlijk interview met je houden dat fysiek of online plaats vindt.
Mocht je nu enthousiast zijn, ga dan naar de link en meld je aan: https://forms.office.com/e/9X2eAwDNXf. De studenten nemen daarna contact met je op.

Hartelijk dank namens Ilse Bouwhuis, Ayda Ibis & Eileen Naudts.

Contact Informatie
Wij helpen je graag! Stel ons je vraag en wij antwoorden binnen 5 werkdagen. Natuurlijk ontvang je in je inbox een bevestiging van ontvangst als je het contactformulier hebt ingevuld.
Contact