Hersenstichting & The Class in 2025

Goed nieuws, ook in 2025 biedt de Hersenstichting weer Classes aan in de regio’s Oost & West.

The Class is speciaal ontwikkeld voor jongvolwassenen met NAH tussen 18 en 30 jaar. Gedurende een traject van 12 maanden doorlopen de deelnemers een op maat gemaakt programma dat zich richt op zowel fysieke als mentale fitheid. Het primaire doel is het bereiken van werkfitheid en het vinden van (betaald of onbetaald) werk. Daarmee legt The Class de basis voor optimale participatie in zowel het arbeidsproces als in de samenleving.

Het programma bestaat uit individuele coaching en training, zoals job- of studie coaching en richt zich daarnaast nadrukkelijk op een gezonde leefstijl door het aanbieden van sportcoaching en sportgerichte activiteiten. De deelnemers krijgen daarnaast groepsgerichte activiteiten aangeboden, zoals bedrijfsbezoeken, workshops en groepstrainingen. Er is veel ruimte en aandacht voor contact met ervaringsgenoten, wat door alle deelnemers als een enorme meerwaarde van het traject wordt gezien.

Aanmelding en kennismaking 2025
Jongvolwassenen die interesse hebben in deelname in 2025 kunnen zich aanmelden via de website: www.hersenstichting.nl/theclass. Na aanmelding neemt de Hersenstichting contact op om te kijken of de deelnemer voldoet aan alle inclusiecriteria. Als dat het geval is plannen zij een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te kijken of The Class een passend en wenselijk traject is.

Toolkit
Afgelopen jaar is er voor zorgprofessionals een toolkit samengesteld. Deze toolkit bevat algemene informatie, voorbeeldteksten voor social media, foto’s en een video over The Class. De Hersenstichting wil heel graag zoveel mogelijk jongvolwassenen en hun omgeving bereiken en hoopt dat de toolkit hierin een bruikbaar hulpmiddel is. Fijn als je ons wilt helpen The Class onder de aandacht te brengen.

Er is een nieuwe folder over The Class toe met aanvullende informatie over dit traject. Ontvang je deze folder graag op papier, stuur dan een e-mail met je adres naar Maaike de Kleijn. Het is ook mogelijk om een grotere hoeveelheden aan te vragen voor in de wacht- of spreekkamer.

Contact Informatie
Wij helpen je graag! Stel ons je vraag en wij antwoorden binnen 5 werkdagen. Natuurlijk ontvang je in je inbox een bevestiging van ontvangst als je het contactformulier hebt ingevuld.
Contact