Een mooie mijlpaal voor Project "Meedoen Next Step"

Een mooie mijlpaal voor Project "Meedoen Next Step". De totstandkoming van het Behandelprogramma voor kinderen en jongvolwassenen met NAH, een zogeheten 'Delphi studie', is begin juli ingediend bij een gerenommeerd internationaal vakblad.

Het Behandelprogramma is sinds februari 2023 beschikbaar, mogelijk gemaakt door de Hersenstichting en geïnitieerd vanuit de onderzoeksafdeling van Basalt.
Je vindt op deze website onder Informatie.

Florian Allonsius ,Arend de KloetDr. Frederike vanMarkus-DoornboschIngrid RentinckSuzanne LambregtsKarin HuizingPeter de KoningSandra te WinkelChristine ReschThea Vliet VlielandMenno van der Holst hebben deze 'Delphi studie' op een wetenschappelijke manier opgeschreven met data uit 14 centra voor medisch-specialistische revalidatie in Nederland.  Zij hebben dat gedaan met advies van Martine Sinnema en Jan Willem Gorter en alle 16 kartrekkers uit de deelnemende centra van het project.
Wat een mooie samenwerking!

Nu duimen dat het geaccepteerd gaat worden voor publicatie.


Bij vragen, stuur gerust een bericht aan  Florian Allonsius
Neem ook eens een kijkje op de website: www.meedoennextstep.nl
Contact Informatie
Wij helpen je graag! Stel ons je vraag en wij antwoorden binnen 5 werkdagen. Natuurlijk ontvang je in je inbox een bevestiging van ontvangst als je het contactformulier hebt ingevuld.
Contact