3e landelijke netwerkbijeenkomst Netwerk Kind&NAH

Donderdag 23 juni waren dé kartrekkers van het Netwerk Kind&NAH voor de 3e keer dit jaar bijeen in het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie voor een zeer leerzame werkbijeenkomst. Dit keer stonden de REC's centraal; hoe werkt een REC, de NAH-coaches en het aanmelden bij de REC's Kind&NAH.

Met de REC's Zozijn, Amarant, SGL, Pluryn en Esdégé Reigersdaal en de DEC's Heliomare en UMC Utrecht (GGZ en Revalidatie) hadden weer een mooie bijeenkomst. We leren elkaar steeds beter kennen en kunnen elkaar daardoor ook steeds beter vinden. Zo bouwen we samen aan ons Netwerk!

Alle aanwezigen kregen het stripboek van Manon de Koning. Manon is 21 als ze hersenletsel oploopt op het voetbalveld. Het zet alles in haar leven op z’n kop. Studeren kan niet meer. Ze begint met tekenen, over haar revalidatie en over haar dagelijks leven met niet-aangeboren hersenletsel. Nieuwsgierig naar het stripboek? Kijk even in de link hieronder.

Het stripboek op Bol.com bestellen? Klik dan hier!

 

Contact Informatie
Wij helpen je graag! Stel ons je vraag en wij antwoorden binnen 5 werkdagen. Natuurlijk ontvang je in je inbox een bevestiging van ontvangst als je het contactformulier hebt ingevuld.
Contact