< Terug naar overzicht

Mag ik ook ff?

Speciaal voor al die jongens en meisjes tussen de 8 en 14 jaar die elke dag te maken hebben met een broer of zus met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) is er nu het boekje Mag ik ook ff?.
Je leest wat anderen in eenzelfde situatie te vertellen hebben en je krijgt informatie. Je kunt ook zelf aan de slag met allerlei doe-dingen in dit boek.

Mag ik ook ff? is geschreven door Martine Kapitein en Rita van der Horst in samenwerking met kinderboekenschrijfster Hanneke van der Werf. Geschikt voor broertjes en zusjes, maar zeker ook voor de rest van de familie!

Update november 2023

Mag ik ook ff? is tijdelijk niet meer te bestellen omdat het herzien wordt. In het voorjaar van 2024 komt de herziene versie uit. De laatste exemplaren circuleren maar zijn niet meer te koop. We kunnen je in contact brengen met de schrijver(s) van het oude én nieuwe boekje. Vul daarvoor het contactformulier onderaan deze pagina in.

 

< Terug naar overzicht
Contact Informatie
Wij helpen je graag! Stel ons je vraag en wij antwoorden binnen 5 werkdagen. Natuurlijk ontvang je in je inbox een bevestiging van ontvangst als je het contactformulier hebt ingevuld.
Contact