< Terug naar overzicht

Geef me de 5 De aanpak bij problemen in de informatieverwerking

Geef me de 5 kan ook heel goed worden ingezet bij kinderen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Dat ontdekten Judith de Bont, kinderarts en kinderneuroloog bij het Prinses Máxima Centrum, en Leonie Roth, moeder van een dochter met NAH en onderwijsdeskundige op het gebied van NAH.

Samen met vele andere specialisten op het gebied van NAH hebben Judith en Leonie zich als doel gesteld om te zoeken naar praktische methodieken die kinderen en jongvolwassenen met niet-aangeboren hersenletsel kunnen ondersteunen in het dagelijkse leven op school, thuis en in de sociale interactie.

Ze raakten enthousiast over de methodiek Geef me de 5, vooral door de praktische insteek voor de dagelijkse praktijk, de toepasbaarheid bij iedereen met informatieverwerkingsproblematiek en de focus op wat er wél kan in plaats van de nadruk op beperkingen.

< Terug naar overzicht
Contact Informatie
Wij helpen je graag! Stel ons je vraag en wij antwoorden binnen 5 werkdagen. Natuurlijk ontvang je in je inbox een bevestiging van ontvangst als je het contactformulier hebt ingevuld.
Contact