< Terug naar overzicht

De puzzel van NAH

Leerlingen met niet aangeboren hersenletsel begrijpen en begeleiden.

In 2019 kwam Alice Overweg, vanuit haar opleiding Pedagogiek bij Hogeschool Windesheim, onderzoek doen bij Onderwijscentrum de Twijn. Het onderzoek ging over NAH in de klas. Hiervoor heeft ze vele betrokkenen en leerlingen gesproken en een heel uitgebreid literatuuronderzoek gedaan.

Wat fijn om alle adviezen eens op een rij te hebben! Zonde om het verslag in een la te laten verstoffen. Zo werd het idee voor een boek geboren. Zodat leerkrachten niet al die boeken en artikelen zelf hoeven te lezen.

Met hulp van Marjan Vervat (de Twijn), Manon de Koning (illustrator) en het expertiseteam Kinderen en NAH van HersenletselNet Overijssel is hier het geweldige resultaat.
We zijn er trots op, en hopen dat het leerkrachten met een leerling met NAH in de klas op weg helpt. En natuurlijke vele anderen die dagelijks met en voor kinderen met NAH werken.

< Terug naar overzicht
Contact Informatie
Wij helpen je graag! Stel ons je vraag en wij antwoorden binnen 5 werkdagen. Natuurlijk ontvang je in je inbox een bevestiging van ontvangst als je het contactformulier hebt ingevuld.
Contact